Vergoeding mogelijk

Privacy- en cookieverklaring

BAP Medical BV, eigenaar van deze website neemt de bescherming van jouw persoonsgegevens zeer serieus. In deze privacyverklaring omschrijven welke gegevens wij verwerken, wat wij met die gegevens doen en waarom wij die verwerken.

Deze privacy- en cookieverklaring is voor het laatst gewijzigd op: 8 juli 2020

BAP Medical B.V. (hierna: BAP Medical) ontwikkelt, produceert en verkoopt medische oplossingen voor huidproblemen. Wij zijn een leverancier van medische hulpmiddelen, cosmetica en voedingssupplementen. Wij leveren diverse merken die onder onze verantwoordelijkheid staan. Deze privacy- en cookieverklaring ziet daarom niet alleen op onze eigen website en dienstverlening, maar ook op de websites en dienstverlening van onze merken.

Uw privacy is voor BAP Medical van groot belang. Wij houden ons dan ook aan de Algemene Verordening Gegevensbescherming (hierna: AVG). Dit betekent dat wij:

  • Onze doeleinden duidelijk vastleggen voordat wij uw persoonlijke gegevens verwerken. Dat doen we via deze privacy- en cookieverklaring.
  • Zo min mogelijk persoonlijke gegevens opslaan en enkel de gegevens die nodig zijn voor onze legitieme doeleinden.
  • Expliciet toestemming vragen voor de verwerking van uw persoonlijke gegevens, mocht toestemming verplicht zijn.
  • Benodigde beveiligingsmaatregelen treffen om uw persoonlijke gegevens te beschermen. Wij leggen deze verplichtingen ook op aan partijen die persoonsgegevens voor ons verwerken.
  • Uw rechten respecteren, zoals het recht op inzage, correctie of verwijdering van uw bij ons verwerkte persoonsgegevens.

Voor welke doeleinden gebruiken wij uw persoonsgegevens?

In deze privacy- en cookieverklaring leggen we uit wat we bij de bovengenoemde diensten en webpagina’s van BAP Medical en haar merken doen met informatie die we over u te weten komen. Door gebruik te maken van één van onze diensten, verkrijgen wij verschillende persoonsgegevens van u. Per dienst geven we aan welke persoonsgegevens we van u verkrijgen, met welk doel dit gebeurt, welke wettelijke grondslag we daarvoor hebben en hoe lang we de gegevens bewaren. Indien u vragen heeft, of wilt weten welke gegevens we precies over u bijhouden, neem dan contact met ons op via de gegevens onderaan deze verklaring.

Wanneer u ons een e-mail stuurt, een ingevuld contactformulier (zoals voor het aanvragen van meer informatie, een offerte of bij een vraag of klacht) stuurt, met onze klantenservice belt of op een andere manier contact met ons opneemt, gaat u in op ons aanbod om met ons in contact te treden. Wij zullen dergelijke berichten met daarin uw naam, e-mailadres, telefoonnummer en de inhoud van uw bericht (waaronder eventueel zakelijke informatie wanneer u vanuit zakelijk oogpunt contact met ons opneemt) gebruiken om uw verzoek of vraag te beantwoorden. We bewaren uw gegevens zolang als wij dit noodzakelijk vinden voor dit contact.

reCAPTCHA

Wij gebruiken reCAPTCHA om misbruik van onze contactformulieren door het versturen van spam te voorkomen. Door aan te geven dat u geen robot bent, wordt gecontroleerd:

  • hoe snel het formulier wordt ingevuld;
  • welke muisbewegingen er gemaakt worden tijdens het invullen;
  • wat het IP-adres is van degene die het formulier invult.

Deze gegevens worden geanalyseerd door Google LLC. Google maakt op of ze te maken hebben met een legitieme bezoeker of een bot. Een echte bezoeker hoeft dan alleen op een vinkje te klikken, waarmee diegene bevestigt geen robot te zijn. Vervolgens kan het bericht dan via het formulier naar de ontvanger worden verzonden. Voor meer informatie verwijzen wij u naar het privacybeleid van Google.

Wij leveren onder andere producten welke u direct, zonder recept via één van onze webshops kunt bestellen. Voor deze producten is geen tussenkomst van uw (huis)arts of verpleegkundig specialist vereist. Het is ook mogelijk om een gratis proefmonster aan te vragen. Om u de gewenste producten te kunnen leveren en de overeenkomst met u uit te kunnen voeren, gebruiken wij uw (bedrijfs)naam, adres, telefoonnummer en e-mailadres. Onze bezorgpartner levert de producten vervolgens gratis bij u thuis. Op deze websites is het ook mogelijk om een account aan te maken. Hiermee kunt u onder andere sneller afrekenen, uw persoonlijke gegevens inzien en beheren en bestellingen volgen. Deze gegevens bewaren we totdat u uw account weer opheft, met uitzondering van uw factuurgegevens (zie hieronder).

Bij uw betaling krijgen wij mogelijk informatie over uw betaling van uw bank of creditcardmaatschappij, en deze geven we weer door aan onze betalingspartners. Uw factuurgegevens bewaren we zeven jaar, en in sommige gevallen 10 jaar, in het kader van de wettelijke fiscale bewaarplicht.

Via BAP Medical kunt u voor verschillende medische hulpmiddelen het receptformulier downloaden, laten invullen en ondertekenen door uw (huis)arts of verpleegkundig specialist. Vervolgens kunt u het formulier indienen bij uw apotheek of medisch speciaalzaak. Het is ook mogelijk om ons het formulier per fax, mail of post aan toe te sturen. Wij zorgen dan dat het formulier bij de apotheek of medisch speciaalzaak terecht komt die u het product zal leveren. De apotheek of medisch speciaalzaak bestelt de producten direct bij BAP Medical, geeft deze aan u uit, en verzorgt de afhandeling met de zorgverzekeraar. Wij doen zelf verder niks met dit formulier of de gegevens hierop.

Als u op de hoogte wilt blijven van nieuwe ontwikkelingen, bijzondere producten, evenementen en aanbiedingen, dan kunt u zich inschrijven voor onze nieuwsbrief, bijvoorbeeld wanneer u een gratis proefmonster aanvraagt of wanneer u een product in een van onze webshops bestelt. Wij registreren hiervoor uw geslacht, naam en e-mailadres. Bij iedere nieuwsbrief die u ontvangt, is het mogelijk om u weer af te melden via een linkje in de mail.

Wij zijn regelmatig te vinden op evenementen. Wanneer u geïnteresseerd bent in onze producten of diensten, kunt u uw naam en contactgegevens bij ons achterlaten, en kunt u een vragenlijst invullen. We zullen hierna contact met u opnemen om onze producten of diensten te bespreken of de gevraagde informatie te verstrekken. We bewaren deze gegevens zolang als we dat noodzakelijk vinden voor dit doeleinde.

Heeft u gereageerd op één van onze vacatures of heeft u een open sollicitatie ingestuurd? Dan verwerken wij persoonsgegevens van u om uw sollicitatie in behandeling te kunnen nemen, en ter voorbereiding op het eventueel sluiten van een arbeidsovereenkomst. Hiervoor gebruiken wij uw aanhef, naam, contact- en adresgegevens. Aanvullend kunnen wij uw geboortedatum, en -land, CV, motivatiebrief, salarisindicatie, beschikbaarheid, een Verklaring Omtrent Gedrag en eventuele referenties verwerken.

Uw sollicitatiegegevens bewaren wij tot maximaal zes weken nadat de functie is vervuld. Wij bewaren deze gegevens zodat wij contact met u kunnen opnemen in het geval de functie binnen de proeftijd opnieuw vrijkomt. Wanneer we u op dit moment geen functie kunnen aanbieden kunnen we – met uw toestemming – de sollicitatiegegevens nog een jaar langer bewaren. U kunt uw toestemming op elk moment intrekken door ons een e-mail te sturen. Indien u bij ons komt werken, bewaren wij uw sollicitatiegegevens in uw personeelsdossier. Dit dossier wordt bewaard zolang dit noodzakelijk is en ten aanzien van de sollicitatiegegevens tot maximaal twee jaar na indiensttreding.

Wanneer u een product in één van onze webshops hebt gekocht, kunnen wij u vragen om een review te schrijven over de producten die u heeft gekocht. Zo kunnen wij onderzoek doen naar de tevredenheid over onze producten en zijn andere klanten geholpen bij hun keuze. Hiervoor gebruiken we uw naam, review en e-mailadres.

Wij kunnen bij uw bezoek aan onze websites gegevens over u verzamelen, analyseren en dit (enkel op basis van uw voorafgaande toestemming) combineren met uw klantgegevens zodat wij een klantprofiel kunnen samenstellen. Wij verdelen deze klantprofielen over een aantal categorieën om uw interesses te analyseren en uw aanbod op deze manier verder te personaliseren, onder andere middels het tonen van gepersonaliseerde advertenties. Wij doen dit via verschillende social media kanalen, zoals Facebook, Instagram en LinkedIn. Voor meer informatie over de wijze waarop en de bewaartermijnen, zie de cookietabel hieronder. Op deze manier maken wij ons aanbod nog interessanter voor u! U kunt altijd uw toestemming intrekken of hier bezwaar tegen maken door contact met ons op te nemen via de contactgegevens onderaan deze pagina.

Hoe worden uw persoonsgegevens beveiligd?

BAP Medical neemt passende technische en organisatorische maatregelen met betrekking tot de te verrichten verwerkingen van persoonsgegevens, tegen verlies of tegen enige vorm van onrechtmatige verwerking (zoals onbevoegde kennisname, aantasting, wijziging of verstrekking van de persoonsgegevens).

Wanneer kunnen we uw persoonsgegevens delen met derden?

BAP Medical deelt uw gegevens enkel met derden, wanneer dit op basis van de huidige wetgeving is toegestaan. Dit betekent dat wij een grondslag hebben of dat wij de derde als leverancier inschakelen. De partijen die in onze of uw opdracht persoonsgegevens verwerken zijn:

  • Declarerende partijen, zoals apotheken of medisch speciaalzaken.
  • IT-leveranciers en -dienstverleners
  • Pakketbezorgdienst
  • Betalingsdienstverleners
  • Cookieleveranciers
  • Telecomleveranciers
  • Ingeschakelde consultants en tussenpersonen
  • Online platforms welke wij inschakelen ter ondersteuning van onze diensten

Wij geven uw persoonsgegevens alleen door aan derde landen (landen welke buiten de Europese Unie zijn gelegen) wanneer daarvoor passende waarborgen aanwezig zijn om uw persoonsgegevens te beschermen.

Cookies

Op onze websites gebruiken we cookies van onszelf en van derde partijen. Cookies zijn kleine informatiebestandjes die bij het bezoeken van een website automatisch kunnen worden opgeslagen op of uitgelezen van het apparaat (zoals een PC, tablet of smartphone) van de bezoeker. Dat gebeurt via de webbrowser op het apparaat. BAP Medical gebruikt cookies om:

  • De functionaliteiten van de website mogelijk te maken (technische of functionele cookies).
  • Het gebruik van de website te analyseren en op basis daarvan de website te verbeteren (analytische cookies).
  • U gepersonaliseerde advertenties te kunnen tonen (marketing cookies).

Deze cookies kunnen uw IP-adres, het cookie-ID, uw website- en klikgedrag en referrer-URL verzamelen.

Wanneer u onze websites voor het eerst bezoekt, tonen wij een melding met uitleg over cookies. Hierbij zullen we, voor zover wij dat verplicht zijn, vragen om uw akkoord voor het gebruik van cookies.

Wij gebruiken de volgende cookies op onze websites:

Cookie; Entiteit; waarborgen Soort Doel Type Bewaartermijn
Bing Ads
Microsoft Corporation, Verenigde Staten
Privacy Shield
Privacyverklaring
Marketing Cookies van Microsoft voor het tonen van relevante advertenties via Bing Ads. De cookie maakt het volgen van gebruikers mogelijk, door een unieke Microsoft gebruikers-ID toe te kennen en deze in Microsoft-domeinen te synchroniseren. HTTP-cookie Maximaal 1 jaar
DoubleClick
Google LLC, Verenigde Staten
Privacy Shield
Privacyverklaring
Marketing Cookies van Google DoubleClick worden gebruikt om de acties van de websitebezoeker te registreren na bekijken van of klikken op advertenties. Het doel hiervan is om de effectiviteit te meten en gepersonaliseerde advertenties te tonen. HTTP-cookie Maximaal 1 jaar
Facebook Connect
Facebook Inc., Verenigde Staten
Privacy Shield
Privacyverklaring
Marketing Deze cookies worden gebruikt om advertentie-opties van Facebook mogelijk te maken. Klikgedrag en websitebezoeken worden hiervoor geregistreerd. De cookies registreren verder een unieke ID om terugkerende apparaten te herkennen. Het doel daarvan is gericht adverteren en gepersonaliseerd te adverteren. HTTP-cookie / pixel tracker Maximaal 3 maanden
Facebook Lookalike Audiences
Facebook Inc., Verenigde Staten
Privacy Shield
Privacyverklaring
Marketing Via Facebook Business-hulpmiddelen kunnen we, op basis van jouw klantgegevens, Facebook advertenties tonen aan soortgelijke doelgroepen. Hiervoor verstrekken we gehashte e-mailadressen van onze klanten aan Facebook, waarmee Facebook gerichte doelgroepen kan creëren aan wie wij onze advertenties kunnen tonen. Pixel tracker Maximaal 1 jaar
GA Audiences
Google LLC, Verenigde Staten
Privacy Shield
Privacyverklaring
Marketing Cookies van GA Audiences worden gebruikt om websitebezoekers terug te laten keren gebaseerd op hun onlinewebsitegedrag. Dit betekent dat klikgedrag wordt geregistreerd met het doel om effectiviteit te meten en websitebezoekers gepersonaliseerde content te laten zien. HTTP-cookie / pixel tracker Maximaal 6 maanden
Google AdWords Conversion
Google LLC, Verenigde Staten
Privacy Shield
Privacyverklaring
Marketing Deze cookies worden gebruikt om websitebezoekers terug te laten keren gebaseerd op hun onlinewebsitegedrag. Hiermee kunnen wij advertenties optimaliseren. HTTP-cookie / pixel tracker Maximaal 1 jaar
Google Analytics
Google LLC, Verenigde Staten
Privacy Shield
Privacyverklaring
Analytisch Deze cookies worden geplaatst om inzicht te verkrijgen in het bezoekersgedrag en om aan de hand hiervan de gebruikerservaring te verbeteren.
We hebben deze cookies privacyvriendelijk ingesteld. Dat betekent dat we:
– een verwerkersovereenkomst met Google hebben gesloten;
– Google alleen gemaskeerde IP-adressen geven;
– verder geen gegevens delen met Google; en
– we geen gebruik maken van andere Google diensten in combinatie met Analytics.
HTTPS-cookie Maximaal 2 jaar
Google Dynamic Remarketing
Google LLC, Verenigde Staten
Privacy Shield
Privacyverklaring
Marketing Aan de hand van deze cookies kunnen wij u relevante advertenties tonen. HTTP-cookie / pixel tracker Maximaal 1 jaar
Google Dynamic Remarketing
Google LLC, Verenigde Staten
Privacy Shield
Privacyverklaring
Marketing Aan de hand van deze cookies kunnen wij u relevante advertenties tonen. HTTP-cookie / pixel tracker Maximaal 1 jaar
Instagram
Facebook Inc., Verenigde Staten
Privacy Shield
Privacyverklaring
Marketing Met deze cookies kunnen wij relevante advertenties tonen via Instagram. HTTP-cookie / pixel tracker Maximaal 6 maanden
LinkedIn
LinkedIn Corporation, Verenigde Staten
Privacy Shield
Privacyverklaring
Marketing Met deze cookies kunnen wij relevante advertenties tonen via LinkedIn. HTTPS-cookie Maximaal 6 maanden

 

In- en uitschakelen van cookies

In uw browser kunt u instellen dat het opslaan van cookies alleen wordt geaccepteerd wanneer u ermee instemt. Raadpleeg voor meer informatie hierover de handleiding van uw webbrowser. Let op: veel website werken niet optimaal als de cookies zijn uitgeschakeld.

Verwijderen van cookies

De meeste cookies hebben een houdbaarheidsdatum. Als een houdbaarheidsdatum is ingesteld, wordt het cookie automatisch verwijderd wanneer de houdbaarheidsdatum verstrijkt. U kunt er ook voor kiezen de cookies handmatig te verwijderen voordat de houdbaarheidsdatum is verstreken. Raadpleeg hiervoor de handleiding van uw browser.

Social media buttons

Onze websites bevatten social media buttons van bijvoorbeeld Facebook en Instagram. Met behulp van deze buttons kunt u ervoor kiezen om via uw eigen social media-account bij voornoemde diensten aan te geven dat u geïnteresseerd bent in onze producten en diensten of om onze pagina te delen met uw netwerk. Dit zal vervolgens zichtbaar zijn voor de bezoekers van uw persoonlijke social media-webpagina’s. Als u op een social media button klikt, kan door de betreffende dienst één of meerdere cookie(s) ter uw herkenning worden geplaatst. Op het gebruik van dergelijke social mediawebsites is de privacyverklaring van de betreffende dienst van toepassing (zie de links hierboven).

Links naar andere websites

Op onze websites kunnen links naar websites van partners staan. Als u daarop klikt, wordt de website van de betreffende partner geopend. Zodra u op de website van een van onze partners bent, is het privacybeleid van die partner van toepassing.

Welke rechten heeft u?

Als u vragen heeft of wilt weten welke persoonsgegevens wij van u hebben, kunt u altijd contact met ons opnemen via de contactgegevens hieronder.

Daarnaast heeft u de volgende rechten:

  • Uitleg krijgen over welke persoonsgegevens we van u hebben en wat we daarmee doen
  • Inzage krijgen in de precieze persoonsgegevens die we hebben
  • Het laten corrigeren van foute persoonsgegevens
  • Het laten verwijderen van verouderde persoonsgegevens
  • Intrekken van toestemming
  • Bezwaar maken tegen een bepaald gebruik
  • Het laten beperken van de verwerking
  • Het (laten) overdragen van persoonsgegevens

Bij uw verzoek kunnen wij u vragen om u te identificeren. Wij vragen hiervoor gegevens op om er zeker van te zijn dat u de juiste persoon bent aan wie de persoonsgegevens toebehoren.

Wij zullen in principe binnen 30 dagen aan uw verzoek voldoen. Deze termijn kan echter worden verlengd om redenen die verband houden met de specifieke privacyrechten of de complexiteit van het verzoek. Als wij deze termijn verlengen, zullen wij u daarvan tijdig op de hoogte stellen.

Indien u één van uw rechten wilt uitoefenen, dan kunt u dit kenbaar maken via de contactgegevens hieronder.

Wijzigingen in deze privacy- en cookieverklaring

Wanneer onze dienstverlening wijzigt, moeten wij natuurlijk ook onze privacy- en cookieverklaring aanpassen. Raadpleeg daarom regelmatig deze privacy- en cookieverklaring voor de meest actuele informatie.

Autoriteit Persoonsgegevens

Natuurlijk helpen wij u graag verder als u klachten heeft over de verwerking van uw persoonsgegevens. Bent u toch niet tevreden met hoe er met uw verzoek om wordt gegaan? Dan heeft u het recht om een klacht in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens.

Contactgegevens

Voor vragen over uw gegevens, de manier waarop we daarmee omgaan of over deze privacy- en cookieverklaring, kunt u contact opnemen via de volgende contactgegevens.

BAP Medical B.V.
Laan van de Maagd 119
7324 BT Apeldoorn

Telefoon: +31 (0) 55 355 25 80
Fax: +31 (0) 55 355 91 98
E-mail: info@bap-medical.com

KvK-nummer: 08149584