Vergoeding mogelijk

Binamed Mondkapje

Het Binamed mondkapje is gemaakt van huidvriendelijke stof. Binamed Zilver heeft een antibacteriële werking. Het is herbruikbaar (wasbaar). En heeft een comfortabele pasform. Heb je een gevoelige huid? Of last van huidirritatie door het gebruik van een mondkapje? Gebruik het Binamed mondkapje.

  • Huidvriendelijk materiaal

  • Zachte en fijne stof

  • Comfortabele pasvorm

Binamed Mondkapje

Huidvriendelijk mondkapje

Het herbruikbare mondkapje is gemaakt van Binamed Zilver: Een huidvriendelijke stof met antibacteriële werking. Die wordt gebruikt in verbandkleding voor mensen met een zeer kwetsbare huid of ernstige huidaandoening. Kortom: Ideaal voor je kwetsbare huid.

Het is geschikt voor niet-medisch gebruik. Voor particulieren, in publieke binnenruimtes en het openbaar vervoer.

  • Geschikt bij eczeem, maskne of huidallergie
  • Irriteert de huid niet
  • Bedekt neus en mond volledig
  • Comfortabele pasvorm
  • Zachte en fijne stof
  • Geen elastieken, maar gebreide bandjes
  • Herbruikbaar (wasbaar)

Het mondkapje wordt niet vergoed door de zorgverzekering.

Wil je een huidvriendelijk mondkapje?

Gebruik dan het mondkapje van Binamed. Die kun je bestellen via de BAP-Medical website.

Ervaring van gebruikers

Yola de Vries - Vereniging van Allergie Patiënten
Yola de Vries
Vereniging van Allergie Patiënten

Wat fijn is aan het BAP Medical (Binamed) mondmasker is dat het lekker dun is. Deze zijn handzamer en veel beter dan die papieren dingen. Papier gaat schuren, alsof je de hele tijd schuurpapier draagt. Prettig dat de bandjes van dezelfde zachte stof zijn. Bandjes van elastiek zorgen voor extra irritatie. Daarom is het heel fijn dat Binamed geen elastieken bandjes heeft”. De mondmaskers van Binamed zijn elastisch, klein en de stof zit lekker. Het sluit ook beter af dan andere mondkapjes. En de zilverstof is zacht. Het geeft geen irritatie. Ik raad dit mondkapje zeker aan, vooral als je last hebt van eczeem.

Ervaring van Shirley Visser met het Binamed Mondkapje
Shirley Visser
Mommyhood.nl

Als je net als ik last hebt van huidproblemen kunnen mondkapjes irriteren. Via de VMCE vond ik de mondkapjes van BAP Medical. Ik heb er twee besteld om te testen: ik vind het fantastisch! Het trekt het niet achter mijn oren, het irriteert niet en doet ook geen zeer. Ik kan er ook prima door ademen. Ik krijg het niet benauwd. (Dit heb ik met de andere kapjes wel snel). Ook geschikt voor mensen met astma, vind ik. Ze sluiten perfect aan rondom mijn mond. Ik ben blij met mijn vondst. Ze zijn het aankoopbedrag absoluut waard!