Binamed bestellen

Binamed Zilver is op voorschrift van je behandelaar verkrijgbaar, daarnaast kun je deze producten ook zelf bij ons bestellen (offerte aanvragen).

Binamed krabpakken kunnen alleen besteld (voorgeschreven) worden via een (huis)arts of verpleegkundig specialist. Deze zijn niet ‘los verkrijgbaar’ voor consumenten/patienten.

Vergoed mijn zorgverzekeraar Binamed?

In Nederland worden Binamed producten in principe vergoed vanuit de basiszorgverzekering, mits voorgeschreven door een (huis)arts of verpleegkundig specialist.

Informatie over de vergoeding van Binamed

Let op: Wanneer je Binamed producten via onze website aanvraagt en bestelt (zonder receptformulier), dan wordt dit niet vergoed door de zorgverzekeraar.

Binamed Krabpakken

Binamed Krabpakken zijn speciaal ontwikkeld om de eczeemhuid bij constitutioneel (atopisch) eczeem te beschermen met een afdekkende laag.

Het krabpak beschermt de huid tegen de effecten van krabben en voorkomt prikkels waardoor je gaat krabben.

Het Binamed Krabpak bevat de huidvriendelijke Micro Modal vezel, voor bescherming. De toevoeging van Lycra zorgt voor een perfecte pasvorm. Door een speciale breitechniek (rondbrei) is de kleding naadloos.

Meer informatie:

Binamed krabpakken zijn niet ‘los verkrijgbaar’, deze kunnen alleen besteld (voorgeschreven) worden via een (huis)arts of verpleegkundig specialist.

Binamed Zilverkleding

Binamed Zilverkleding is een krabpak met antibacteriële werking, voor mensen met een chronische huidaandoening.

De kleding wordt bijvoorbeeld gebruikt bij eczeem, psoriasis, epidermolysis bullosa, sclerodermie schimmelinfecties en reynaud.

De kleding is gemaakt van zilverdraad, voor de bestrijding van schadelijke bacteriën. Door de unieke samenstelling beschermt de kleding niet alleen tegen krabben, het verlicht daarnaast huidklachten zoals jeuk en uitslag.

Meer informatie: